Ощадбанк попередив про оновлення тарифів за картками – вже з 1 грудня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Ощадбанк” планує оновлення тарифів за картками для своїх клієнтів з набуттям змін чинності з 1 грудня поточного року, як повідомлено на сайті фінансової установи.

Представники банку зазначили, що зміни зачеплять тарифи за обслуговування рахунків, затверджених постановою №124, включно із зарплатними картками. Переказ коштів на інші платіжні картки “Ощадбанку” через мобільний банкінг відбуватиметься без комісії.

У прес-службі зазначили, що “Скасовано комісійну винагороду за р2р-перекази для карток, емітованих у ТП “Зарплатний” через WEB-/Mobile банкінг Ощад 24/7 на інші картки Ощадбанку”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що клієнтам “Ощадбанку” було погоджено 289 грантів у рамках програми “EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП”. Серед одержувачів грантів 236 є фізичними особами-підприємцями (ФОП), а 53 – юридичними особами. Цей конкурс проводиться за підтримки Уряду Німеччини та Європейського Союзу.

Програма передбачає надання 750 грантів, максимальний розмір яких становить 160 000 гривень. Ці кошти можуть бути використані на оплату заробітної плати, придбання основних засобів, товарів і матеріалів, орендну плату, а також на оплату послуг за виконану роботу та інше.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.