Vodafone оголосив про спрощення доступу до мережі Narrowband Internet of Things (NB-IoT) у Києві

Vodafone оголосив про спрощення доступу до мережі Narrowband Internet of Things (NB-IoT) у Києві
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vodafone Україна спростила доступ до мережі Narrowband Internet of Things (NB-IoT) у Києві. Тепер для підключення пристроїв достатньо мати сумісне обладнання та активувати відповідний тариф.

Компанія наголошує, що доступ до мережі NB-IoT дозволить клієнтам швидше розгортати проєкти в різних галузях, таких як розумні міста, логістика, сільське господарство, охорона здоров’я та інше.

Мережа NB-IoT Vodafone функціонує в Києві на частоті 1800 МГц. Компанія планує розширити цей підхід на інші міста у майбутньому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережа NB-IoT забезпечує зв’язок для Інтернету речей і дає змогу підключати мільйони пристроїв та сенсорів. Однією з її особливостей є підтримка режиму енергозбереження, який мінімізує витрати енергії гаджетів і дозволяє їм працювати до 10 років від батарейки.

На базі цієї мережі можливе впровадження рішень для нерухомих пристроїв, які передають невеликі обсяги даних. Сфери їх застосування різноманітні, включаючи:

  • Моніторинг навколишнього середовища, включаючи якість повітря, температуру та інше в екології.
  • Управління енергетичними, водними та іншими ресурсами в енергетиці.
  • Ініціативи щодо розумних міст, які включають автономне освітлення, розумні смітники, паркування, аналіз систем каналізації та перевірку люків.
  • Покращення безпеки, включаючи автоматичне закриття/відкриття дверей, сигналізацію та виявлення присутності в приміщенні.
  • Управління житлово-комунальним господарством, включаючи автоматизоване зчитування лічильників та своєчасне виявлення проблем в комунікаціях.
  • Сільське господарство, яке передбачає дистанційний аналіз ґрунту та інтелектуальне зрошення.

Нагадуємо, що раніше Vodafone представив новий вигідний тариф.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.