Vodafone порадував клієнтів новим тарифом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vodafone анонсувала нову і вигідну пропозицію, яка не може не порадувати клієнтів. Про це повідомляється на сайті компанії.

Мобільні компанії ведуть активну боротьбу за клієнтів і намагаються привабити їх безліччю пропозицій і низькими цінами на тарифи. Разом з тим вони пропонують вигідні тарифи і пропозиції.

У повідомленні йдеться про те, що тиждень починається з суперновин. У компанії зазначили, що вони завжди прислухаються до побажань і вимог своїх абонентів. У зв’язку з цим, у магазинах Vodafone і не тільки, клієнти можуть знайти новий тариф – Vodafone Turbo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки новій пропозиції, абоненти можуть скористатися супер пропозицією, яка включає в себе безлімітний 4G-інтернет і 1600 хвилин на дзвінки по Україні. Вартість даної послуги становить 165 гривень.

Щоб користуватися всіма привілеями нового тарифу, абонентам необхідний лише вчасно оплачувати свій пакет послуг.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.