Новини України та Світу

Стали відомі подробиці про чип, підставку і колір iMac нового покоління

Share

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, оновлення iMac, яке готують, міститиме новий чип, внутрішню модернізовану підставку і схожий з поточною моделлю набір колірних рішень.

Після того як компанія Apple анонсувала свій захід на понеділок, 30 жовтня, Гурман перепостив в X (колишній Twitter) опубліковану в березні розсилку і підтвердив низку ключових деталей.

Основною зміною в iMac, вочевидь, стане процесор: новий комп’ютер буде оснащений чипом M3. Нинішня модель обладнана чипом M1, і Гурман неодноразово заявляв, що в iMac не буде використовуватися чип M2. Раніше він зазначав, що це буде “одна з перших машин компанії на базі чіпа M3”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гурман ще в березні згадав про змінену підставку нового iMac, пояснивши, що в комп’ютері будуть переміщені та перероблені деякі внутрішні компоненти, а також зміниться виробничий процес кріплення підставки.

Нинішній iMac на базі процесора M1 випускається в зеленому, жовтому, помаранчевому, рожевому, фіолетовому, синьому і сріблястому кольорах. Раніше Гурман стверджував, що новий iMac тестується в помаранчевому, рожевому, блакитному і сріблястому кольорах. Сьогодні він повторив свою заяву про те, що колірні рішення нового комп’ютера залишаться “схожими”, – це свідчить про те, що деякі зміни все ж будуть можливі.

В іншому, як очікується, iMac нового покоління буде таким же, як і нинішня 24-дюймова модель. За інформацією Гурмана, новий iMac надійшов у серійне виробництво десь між червнем і серпнем цього року, а отже, він уже готовий до старту продажів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iMac
  • Останні записи

    Samsung Galaxy M35 показали наживо (відео)

    Galaxy M35 з'явився на консолі Google Play лише кілька днів тому, а це означає, що…

    17.05.2024

    Ось чому Windows XP не варто використовувати у 2024-му році (відео)

    Техноблогер Ерік Паркер опублікував цікавий відеоролик: він показує, як Windows XP відстала від часу в…

    17.05.2024

    Qualcomm перестає постачати компоненти для Huawei до США

    Влада США зупинила поставки компонентів американської компанії Qualcomm для китайської Huawei Technologies, імовірно, у відповідь…

    17.05.2024

    ASUS розкрила характеристики свого ноутбука на Snapdragon X Elite

    В'єтнамське відділення ASUS випадково опублікувало зображення та характеристики першого ноутбука компанії з процесором Qualcomm Snapdragon…

    17.05.2024

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024

    Інсайдер назвав дату коли представлять iPhone 16

    Головна аналітична компанія DSCC Росс Янг поділився в X (екс-Twitter) інформацією про те, що постачальники…

    17.05.2024