Стали відомі подробиці про чип, підставку і колір iMac нового покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, оновлення iMac, яке готують, міститиме новий чип, внутрішню модернізовану підставку і схожий з поточною моделлю набір колірних рішень.

Після того як компанія Apple анонсувала свій захід на понеділок, 30 жовтня, Гурман перепостив в X (колишній Twitter) опубліковану в березні розсилку і підтвердив низку ключових деталей.

Основною зміною в iMac, вочевидь, стане процесор: новий комп’ютер буде оснащений чипом M3. Нинішня модель обладнана чипом M1, і Гурман неодноразово заявляв, що в iMac не буде використовуватися чип M2. Раніше він зазначав, що це буде “одна з перших машин компанії на базі чіпа M3”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гурман ще в березні згадав про змінену підставку нового iMac, пояснивши, що в комп’ютері будуть переміщені та перероблені деякі внутрішні компоненти, а також зміниться виробничий процес кріплення підставки.

Нинішній iMac на базі процесора M1 випускається в зеленому, жовтому, помаранчевому, рожевому, фіолетовому, синьому і сріблястому кольорах. Раніше Гурман стверджував, що новий iMac тестується в помаранчевому, рожевому, блакитному і сріблястому кольорах. Сьогодні він повторив свою заяву про те, що колірні рішення нового комп’ютера залишаться “схожими”, – це свідчить про те, що деякі зміни все ж будуть можливі.

В іншому, як очікується, iMac нового покоління буде таким же, як і нинішня 24-дюймова модель. За інформацією Гурмана, новий iMac надійшов у серійне виробництво десь між червнем і серпнем цього року, а отже, він уже готовий до старту продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.