Інсайдери: MacBook Pro з чипом M3 стане головною темою заходу Apple 30 жовтня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку аналітика Мінг-Чі Куо, на майбутньому заході Apple основна увага буде приділена моделям MacBook Pro з чіпами M3. Формулювання Куо свідчить про те, що він розраховує на випуск кількох чипів лінійки M3, а не одного, натякаючи на можливість появи M3, M3 Pro і M3 Max.

Якщо Apple дійсно випустить одразу кілька чипів, то можна очікувати, що вони з’являться в 13-, 14- і 16-дюймових моделях MacBook Pro.

За словами Куо, раніше він передбачав, що компанія, найімовірніше, не представить нові моделі MacBook Pro у 2023 році через “обмежені поставки в 4 кварталі 2023 року”, а якщо нові MacBook Pro все ж таки вийдуть у листопаді або грудні, то дефіцит поставок триватиме до першого кварталу 2024 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Марк Гурман із Bloomberg також стверджує, що Apple тестує моделі MacBook Pro з чипами M3 Max і M3 Pro, припускаючи, що ці пристрої будуть оновлені. Ще минулого тижня Гурман стверджував, що Apple не буде оновлювати 14- і 16-дюймові моделі MacBook Pro з чіпами M3 Pro і M3 Max до початку 2024 року, тож, схоже, його прогнози змінилися.

Те, що Куо і Гурман тепер вважають, що ми побачимо 14- і 16-дюймові моделі MacBook Pro на жовтневому заході, стало несподіванкою, оскільки більша частина їхньої попередньої інформації вказувала на появу пристроїв у 2024 році.

Гурман стверджує, що наразі Apple не буде оновлювати MacBook Air, Mac mini, Mac Studio і Mac Pro, тому в понеділок представлять iMac, 13-дюймовий MacBook Pro, 14-дюймовий MacBook Pro і 16-дюймовий MacBook Pro. Як уже зазначав Гурман, саме для цих моделей в інтернет-магазині Apple збільшуються терміни доставки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.