Інсайдери: AirTag 2 перенесли на 2025 рік

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На думку аналітика Мінг-Чі Куо, компанія Apple не випустить друге покоління AirTag до 2025 року. За наявними даними, масове виробництво аксесуара було відкладено до 2025 року.

Реклама

Ще в серпні Куо заявив, що масове виробництво почнеться в четвертому кварталі 2024 року, припускаючи запуск наприкінці 2024 або на початку 2025 року.

На думку Куо, AirTag 2 стане частиною нової екосистеми просторових обчислень, створюваної Apple, а Vision Pro слугуватиме ядром для інтеграції інших пристроїв. Раніше Куо заявляв, що, на його думку, AirTag буде інтегрований із гарнітурою Vision Pro, проте він так і не пояснив, що це означає.

Існує ймовірність того, що чіп Ultra Wideband в AirTag може використовуватися для передавання інформації про місцезнаходження на Vision Pro, але як саме Apple буде використовувати аксесуар з гарнітурою, поки неясно.

Про друге покоління AirTag поки що нічого не відомо, і немає жодних відомостей про те, що Apple може включити в конструкцію, оновити форм-фактор або додати нові функції.

Найімовірніше, в новому AirTag буде використано чип Ultra Wideband другого покоління, який з’явився в iPhone 15, що дає змогу ще точніше відстежувати переміщення в приміщенні.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: