Інсайдери: AirTag 2 перенесли на 2025 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку аналітика Мінг-Чі Куо, компанія Apple не випустить друге покоління AirTag до 2025 року. За наявними даними, масове виробництво аксесуара було відкладено до 2025 року.

Ще в серпні Куо заявив, що масове виробництво почнеться в четвертому кварталі 2024 року, припускаючи запуск наприкінці 2024 або на початку 2025 року.

На думку Куо, AirTag 2 стане частиною нової екосистеми просторових обчислень, створюваної Apple, а Vision Pro слугуватиме ядром для інтеграції інших пристроїв. Раніше Куо заявляв, що, на його думку, AirTag буде інтегрований із гарнітурою Vision Pro, проте він так і не пояснив, що це означає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Існує ймовірність того, що чіп Ultra Wideband в AirTag може використовуватися для передавання інформації про місцезнаходження на Vision Pro, але як саме Apple буде використовувати аксесуар з гарнітурою, поки неясно.

Про друге покоління AirTag поки що нічого не відомо, і немає жодних відомостей про те, що Apple може включити в конструкцію, оновити форм-фактор або додати нові функції.

Найімовірніше, в новому AirTag буде використано чип Ultra Wideband другого покоління, який з’явився в iPhone 15, що дає змогу ще точніше відстежувати переміщення в приміщенні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.