Нумеролог назвав найнебезпечніші дати другої половини жовтня 2023 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нумеролог Ірина Лудерман розповіла, що є кілька потенційно небезпечних дат у другій половині жовтня, які варто запам’ятати, щоб потім не говорити про везіння чи невдачу, а також не посилатися на ретроградний Меркурій.

Реклама

22 жовтня

 

Це складний день – 22 жовтня. І хоча це число надзнак, цифра вищого духовного порядку, але в нашому випадку вона показує непередбачуваність енергій дня.

У таро-нумерології 22 – це Блазень, людина без професії. І цього дня теж невідомо, куди вас забере. На випадок, щоб не наробити лиха, від нумеролога є рекомендація: провести цей день із дітьми.

«Якщо немає своїх, то завітайте до племінників, братів, сестер. Спілкування згладить усі кути і дозволить вам відкритися з нового боку», – нагадує експерт.

23 жовтня

23.10.2023 – у сумі цифр виходить 13. Це аркан Смерть. Якщо у вас є відносини, що вже віджили, в цей день ви можете відчути бажання все негайно завершити – не варто йому противитися, так проходить ваша трансформація.

Інша справа, наголошує нумеролог, як до цього поставитися. Якщо з радістю, то на місце старого і старого дуже швидко прийде нове. І стан справ буде набагато кращим від попереднього.

25 жовтня

Повна дата має такий вигляд: 25.10.2023. У сумі 15.

Чому число 15 негативно впливає на нас? Підказку, за словами експерта, дає таро-нумерологія, де кожна цифра прив’язана до того чи іншого аркана. 15 – це аркан Диявола, що говорить про спокуси і спокуси.

«Зверніть увагу, як ви проведете цей день – які думки, бажання приходитимуть. Якщо залежні від грошей, постійно маніпулюєте партнерами, то простір вам підкаже, як покращити своє життя», — розповідає нумеролог Ірина Лудерман.

За словами експерта, цього дня також варто уважніше поставитися до спокус та спокус, не піддаватися їм.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ