Новини України та Світу

iOS 17.1 виправить проблему “вигоряння екрана” в iPhone

Share
Час читання: 2 хв.

Оновлення iOS 17.1, яке компанія Apple збирається випустити найближчим часом, усуне проблему, що “може призвести до збереження зображення на екрані”, йдеться в примітках Apple до програмного забезпечення.

З моменту виходу iPhone 15 періодично з’являлися повідомлення про сильне вигоряння екрана нових пристроїв. Існували припущення, що це може бути апаратна проблема OLED-дисплея, проте в оновленні iOS 17.1 компанія Apple виявила й усунула програмну проблему, яка імітує вигоряння екрана.

Незважаючи на те що більшість повідомлень про проблеми з дисплеєм надходила від користувачів iPhone 15, аналогічні проблеми спостерігалися й у користувачів iPhone 13 Pro і iPhone 12 Pro, і, ймовірно, саме тому в примітках до релізу Apple не згадує конкретно iPhone 15.

Тим, хто помітив “вигоряння” дисплея на своїх iPhone, слід оновитися до iOS 17.1, щоб переконатися в тому, що проблему вирішено.

Оновлення iOS 17.1 також усуває низку інших помилок. У ньому усунуто проблему, яка могла призвести до скидання налаштувань конфіденційності під час передачі або сполученні Apple Watch уперше, а також виправлено помилку, унаслідок якої користувацькі та куплені мелодії дзвінка не відображалися як варіанти мелодії.

Крім того, компанія Apple повідомила про те, що в моделях iPhone 14 і iPhone 15 було додано оптимізацію виявлення дорожньо-транспортних пригод, що дало змогу вдосконалити реакцію iPhone під час виявлення аварії.

Сьогодні компанія Apple випустила реліз-кандидат iOS 17.1 і iPadOS 17.1 для тестування розробниками, причому бета-версії з’явилися через тиждень після того, як компанія випустила треті бета-версії ОС.

Вихід загальнодоступної версії iOS 17.1 очікується наступного тижня.

 

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: iOSiPhone
  • Останні записи

    5 продуктів Apple, які ймовірно знімуть з виробництва вже наступного місяця

    Згідно з джерелом, йдеться про майбутню невелику презентацію, на якій Apple покаже всьому світу нові…

    29.09.2024

    Samsung представила нові флагманські планшети Galaxy Tab S10+

    Samsung анонсувала дві моделі флагманських планшетів: Galaxy Tab S10+ з дисплеєм 12,4 дюйми та Galaxy…

    29.09.2024

    Google Messages отримає функцію захисту від шахрайства

    З'явилася інформація про те, що Google впроваджує нове доповнення до свого додатку для обміну повідомленнями…

    29.09.2024

    На Львівській митниці виявили незадекларовані iPhone 16 Pro і планшети вартістю близько 3 млн грн

    На пункті пропуску "Краківець-Корчова" митники виявили незадекларовані товари на суму близько 3 мільйонів гривень, серед…

    29.09.2024

    OnePlus 13 отримає підтримку зарядки на 100 Вт

    Згідно з нещодавніми витоками, OnePlus 13 матиме дротову зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт, що виділить…

    29.09.2024

    В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

    У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на…

    29.09.2024