iOS 17.1 виправить проблему “вигоряння екрана” в iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Оновлення iOS 17.1, яке компанія Apple збирається випустити найближчим часом, усуне проблему, що “може призвести до збереження зображення на екрані”, йдеться в примітках Apple до програмного забезпечення.

Реклама

З моменту виходу iPhone 15 періодично з’являлися повідомлення про сильне вигоряння екрана нових пристроїв. Існували припущення, що це може бути апаратна проблема OLED-дисплея, проте в оновленні iOS 17.1 компанія Apple виявила й усунула програмну проблему, яка імітує вигоряння екрана.

Незважаючи на те що більшість повідомлень про проблеми з дисплеєм надходила від користувачів iPhone 15, аналогічні проблеми спостерігалися й у користувачів iPhone 13 Pro і iPhone 12 Pro, і, ймовірно, саме тому в примітках до релізу Apple не згадує конкретно iPhone 15.

Тим, хто помітив “вигоряння” дисплея на своїх iPhone, слід оновитися до iOS 17.1, щоб переконатися в тому, що проблему вирішено.

Оновлення iOS 17.1 також усуває низку інших помилок. У ньому усунуто проблему, яка могла призвести до скидання налаштувань конфіденційності під час передачі або сполученні Apple Watch уперше, а також виправлено помилку, унаслідок якої користувацькі та куплені мелодії дзвінка не відображалися як варіанти мелодії.

Крім того, компанія Apple повідомила про те, що в моделях iPhone 14 і iPhone 15 було додано оптимізацію виявлення дорожньо-транспортних пригод, що дало змогу вдосконалити реакцію iPhone під час виявлення аварії.

Сьогодні компанія Apple випустила реліз-кандидат iOS 17.1 і iPadOS 17.1 для тестування розробниками, причому бета-версії з’явилися через тиждень після того, як компанія випустила треті бета-версії ОС.

Вихід загальнодоступної версії iOS 17.1 очікується наступного тижня.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ