Новини України та Світу

Нова технологія дасть змогу оновлювати iPhone не розкриваючи коробку

Share
Час читання: < 1 хв.

Деякі користувачі, купуючи новенький iPhone, виявляли, що версія iOS відрізняється від актуальної. Взагалі, це нормально і оновити придбаний девайс можна і самостійно, дотримуючись підказок системи. Однак, магія Apple на те й магія, щоб дивувати і радувати. У цьому разі нова технологія дасть змогу покупцям бути в повній упевненості, що новий телефон матиме в своєму розпорядженні всі новітні функції прямо з коробки, а його запуск у повноцінну роботу потребуватиме мінімум часу і зусиль з їхнього боку.

Крім того, є певна небезпека в тому, що користувач не встановить оновлення в момент активації або відкладе це на невизначений час. Така ситуація загрожує проблемами, якщо на гаджет встановлена версія ПЗ з помилками, які були виправлені в наступних оновленнях. У кращому разі новий пристрій не працюватиме ідеально, а в гіршому стане вразливим для підступів хакерів, якщо в прошивці є недопрацювання в галузі безпеки.

Нова технологія, розроблена інженерами компанії з Купертіно, дасть змогу виконувати оновлення смартфонів без розкриття упаковки. Вона орієнтована на фірмові магазини бренду і реалізована у вигляді пристрою з плоским майданчиком, де можна розмістити одразу кілька коробок з iPhone. Після увімкнення пристрою смартфони вмикаються і через бездротову мережу отримують потрібні оновлення. Після завершення, смартфони відключаються і терпляче чекають розкриття коробки покупцем. Користувач, розкривши коробку, отримає смартфон з останньою версією iOS. Нове обладнання планується впровадити у всіх фірмових торгових точках компанії вже в поточному році.

 

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Apple
  • Останні записи

    Nintendo Switch 2 вийде навесні 2025 року з магнітними джойконами і новим дизайном стіків

    У недавньому випуску іспанського подкасту Vandal Radio було розкрито нові подробиці про майбутню консоль Nintendo…

    28.09.2024

    Смарт-телевізори Samsung та LG роблять приховані скріншоти

    Популярні моделі смарт-телевізорів Samsung та LG таємно роблять скріншоти екрану, навіть коли користувач використовує їх…

    28.09.2024

    OpenAI планує збільшити вартість підписки на ChatGPT до $44

    OpenAI готується залучити $7 мільярдів у новому раунді фінансування, що може підвищити її оцінку до…

    28.09.2024

    Годинник Xiaomi Watch 2 випустили в новому кольорі

    На міжнародному ринку з'явилася нова версія розумного годинника Xiaomi Watch 2 у стильному кольорі Titan…

    28.09.2024

    VIVO випередила Samsung і Google у випуску Android 15 для флагманів

    Чудова новина для власників флагманських смартфонів VIVO – компанія першою серед великих брендів надала стабільні…

    28.09.2024

    Apple відмовляється від інвестицій в OpenAI

    Apple відмовилася від планів інвестувати в OpenAI, одного з провідних гравців у сфері штучного інтелекту,…

    28.09.2024