Нова технологія дасть змогу оновлювати iPhone не розкриваючи коробку

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Деякі користувачі, купуючи новенький iPhone, виявляли, що версія iOS відрізняється від актуальної. Взагалі, це нормально і оновити придбаний девайс можна і самостійно, дотримуючись підказок системи. Однак, магія Apple на те й магія, щоб дивувати і радувати. У цьому разі нова технологія дасть змогу покупцям бути в повній упевненості, що новий телефон матиме в своєму розпорядженні всі новітні функції прямо з коробки, а його запуск у повноцінну роботу потребуватиме мінімум часу і зусиль з їхнього боку.

Реклама

Крім того, є певна небезпека в тому, що користувач не встановить оновлення в момент активації або відкладе це на невизначений час. Така ситуація загрожує проблемами, якщо на гаджет встановлена версія ПЗ з помилками, які були виправлені в наступних оновленнях. У кращому разі новий пристрій не працюватиме ідеально, а в гіршому стане вразливим для підступів хакерів, якщо в прошивці є недопрацювання в галузі безпеки.

Нова технологія, розроблена інженерами компанії з Купертіно, дасть змогу виконувати оновлення смартфонів без розкриття упаковки. Вона орієнтована на фірмові магазини бренду і реалізована у вигляді пристрою з плоским майданчиком, де можна розмістити одразу кілька коробок з iPhone. Після увімкнення пристрою смартфони вмикаються і через бездротову мережу отримують потрібні оновлення. Після завершення, смартфони відключаються і терпляче чекають розкриття коробки покупцем. Користувач, розкривши коробку, отримає смартфон з останньою версією iOS. Нове обладнання планується впровадити у всіх фірмових торгових точках компанії вже в поточному році.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ