Прошивка MIUI – все. Її замінить Xiaomi HyperOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 14 надійде на глобальний і китайський ринок не з MIUI, а з HyperOS – новою операційною системою Xiaomi, про яку розповів віце-президент Xiaomi Global Елвін Тсе. Він також поділився іншими планами на цю ОС і розповів про подальшу долю легендарної прошивки MIUI.

Про нову операційну систему топ-менеджер розповів у своєму акаунті в соцмережі X. Він описав її як “повністю нову”, але не поділився технічними подробицями. Відомо лише, що вона “поступово замінить” MIUI і працюватиме як на смартфонах, так і на пристроях AIoT (інтернет речей на базі ШІ).

“Дуже радий поділитися з @miuirom великим анонсом – абсолютно новою Xiaomi HyperOS! Вона буде встановлена на свіжих флагманах Xiaomi 14 і поступово замінить MIUI. Не можу дочекатися настання нової ери Hyper Perfomance (продуктивності), гнучкості та комунікації через смартфони і пристрої AIoT!”, – написав Елвін Тсе.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.