У користувачів iPhone масово пропадають контакти та фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті техпідтримки Apple обговорюють нову проблему iOS 17. Так, в одного власника iPhone зникли всі контакти, записані на сам смартфон. При цьому контакти, які синхронізовані в iCloud, залишилися:

Проблема виникла на iPhone c iOS 17.0.2. На момент написання матеріалу Apple не прокоментувала проблему потерпілого.

Тим часом в X (Twitter) з’явилося повідомлення від техноблогера Аарона Золло. Користувач розповів, що на його iPhone довільно пропадають імена та зображення контактів, через що знайти потрібну людину буває складно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В iOS 17.0.3, схоже, є ще одна проблема: зображення та імена контактів зникають випадковим чином. І в моєї дружини, і в зятя була одна й та сама проблема. Один випадок був учора, інший – сьогодні. Чи стикався з подібним хто-небудь? Аарон Золло

У випадку з другою помилкою самі контакти нікуди не діваються, вони не видаляються з пам’яті iPhone. Просто через баг контакти некоректно відображаються. Видно білі квадрати, замість фотографій і порожнечу, замість імен.

Користувачі в коментарях підтверджують наявність помилки. У когось баг виникає на iOS 17.0.3, в іншої частини користувачів – на бета-версії iOS 17.1.

Інший цікавий “фокус” зі зникненням виник у користувача з ніком @peterh. Його iPhone відмовився показувати знімки та відео в додатку “Фото”. Поки що чоловікові доводиться дивитися на білі квадрати, замість фотографій і відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.