Президент “Київстару” про арешт активів Фрідмана: “Я нерозумію, що відбувається”

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно на підставі документів СБУ суд наклав арешт на всі українські компанії, що належать підсанкційним російським олігархам, у тому числі Михайлу Фрідману, який володів акціями “Київстару” через низку компаній. Сама компанія заявила, що арешти не вплинуть на її діяльність, але, тим не менш, занепокоєна таким розвитком подій. Олександр Комаров, президент “Київстару”, розповів про цю справу на Київському міжнародному економічному форумі.

Реклама

Комаров заявив, що компанія не отримувала жодних судових рішень, лише інформацію з прес-релізів правоохоронних органів, що має заспокоїти міжнародних інвесторів. За словами Комарова, цього тижня Veon проведе стратегічну зустріч, на якій представить свій трирічний план. Однак президент компанії був змушений повернутися в Україну після того, як СБУ оголосила про конфіскацію прав на 20 компаній, включаючи “Київстар”.

«Я вимушений був повернутися, тому що ми не розуміємо насправді, що відбувається. Ми досі не отримали жодних рішень суду. Тобто це про інвестиційний клімат, з мого погляду. Все, що ми маємо за тиждень – це два пресрелізи – один СБУ, інший – Генеральної прокуратури України. Це безпосередньо стосується одного з найбільших інвесторів України, яким я вважаю «Київстар», – висловився Комаров.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ