Інсайдер розповів, який рівень графіки отримає довгоочікувана GTA 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За інформацією французького видання Rockstar Mag, графіка в GTA 6 буде настільки просунутою, що різниця між нею і графікою в Red Dead Redemption 2 буде навіть більшою, ніж між останньою і Grand Theft Auto V.

Нова версія ігрового рушія RAGE, на якому працюватиме GTA 6, принесе низку значних поліпшень у фізиці, якості рендерингу та штучному інтелекті.

Особливо варто відзначити нову систему водної фізики, яка, за чутками, буде без перебільшення революційною. Це натякає на те, що океани і моря відіграватимуть важливу роль у світі нової GTA.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також гра отримає поліпшену фізику транспортних засобів. Завдяки збільшенню кількості полігонів, автомобілі деформуватимуться ще реалістичніше після зіткнень, а пошкодження впливатимуть на керованість.

Крім того, GTA 6 вперше в серії використовуватиме фізично симульоване освітлення, що особливо актуально для зображення нічного життя Vice City. Система погоди також зазнає серйозних змін і суттєво впливатиме на ігровий процес.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.