X (Twitter) запускає функцію, що блокує відповіді від неперевірених користувачів

X (Twitter) запускає функцію, що блокує відповіді від неперевірених користувачів
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

X (Twitter) вводить можливість обмежити відповіді від неперевірених користувачів. Це призначено для того, щоб зробити платне підтвердження акаунта більш привабливим.

Останньою зміною на платформі X, якою керує Ілон Маск, стала можливість блокувати неперевірені акаунти від відповідей на ваші повідомлення.

Ця функціональність з’явилась приблизно через 11 місяців після запуску платного підтвердження акаунта Twitter Blue, з яким за $7,99 на місяць користувачі отримували сині позначки для підтвердження. Це також означає, що тим, хто не платить за послуги (за винятком облікових записів, які мають статус перевірки), може бути важче спростовувати дезінформацію, кількість якої, за словами дослідників, продовжує зростати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Існує думка, що обмеження відповідей на облікові записи, які підтверджені оплатою, номером телефону або, можливо, навіть ідентифікаційним документом, може зменшити кількість домагань, тролінгу та розповсюдження дезінформації.

Проте цю аргументацію швидко спростовує наявність ботів з підтвердженими мітками або швидкий погляд на поточний стан платформи. Оскільки X вже надає перевагу відповідям від підтверджених облікових записів, легко оцінити якість обговорень, які заповнені повідомленнями від платників із синьою міткою. Один із користувачів, відгукнувшись на повідомлення X про доступність цієї функції, радісно назвав її “режимом плати за перемогу”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.