Майбутній електромобіль Xiaomi матиме опцію EREV

Майбутній електромобіль Xiaomi матиме опцію EREV
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi готується до випуску свого першого електромобіля, і інформація щодо нього стає все більш деталізованою з кожним днем. На минулому тижні компанія розмістила оголошення про робочі вакансії, пов’язані з технологіями EREV, що свідчить про те, що деякі з її майбутніх автомобілів будуть мати версію EREV (електромобіль з розширеним запасом ходу). Сьогоднішній звіт стверджує, що саме перший з них може отримати таку версію.

За даними Pan Daily, компанія планує випустити свій електричний автомобіль під назвою Modena у трьох варіантах. Базова версія BEV матиме архітектуру на напрузі 400 В з акумулятором від BYD, тоді як верхній рівень буде обладнаний висококласним акумулятором Qlin об’ємом 101 кВт·год від CATL та архітектурою на напрузі 800 В. Окрім цих двох варіантів, також планується 1,5-літрова конфігурація EREV. Це означає, що електричний мотор живиться 1,5-літровим двигуном.

На жаль, звіт не містить докладної інформації щодо версії EREV, тому невідомо, чи вона буде доступна відразу після випуску, чи ж планується випустити її пізніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОPan Daily

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.