Як працюватимуть “Теми в трендах” на Threads – новий функціонал від Meta

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напевно, ви вже чули про Threads, мікроблогінг-платформу від Meta, яка працює подібно до X (раніше відомого як Twitter). Платформа була запущена у липні й з того часу отримала багато необхідних функцій. Тепер здається, що Meta планує додати “Теми в трендах” на Threads, і, як ви можете очікувати, ця функція допоможе користувачам знаходити дописи на найбільш обговорювані теми на платформі в цей момент.

Офіційно Meta ще не підтвердила, що Threads отримає розділ “Теми в трендах”. Однак співробітник Meta випадково опублікував знімок екрана (який зараз видалений), що демонструє роботу цієї функції. Пост помітив розробник додатків Вілліан Макс, який репостнув знімок екрана, приховавши ім’я співробітника з очевидних причин.

Як ми можемо побачити, інтерфейс досить простий. Він показує рейтинг найбільш обговорюваних тем на Threads з кількістю дописів на кожну тему. “Теми в трендах” будуть відображатися в розділі “Пошук”, який нещодавно був розширений, щоб дозволити користувачам знаходити публічні дописи інших користувачів за ключовими словами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співробітник Meta випадково показує, як «Популярні теми» працюватимуть в Threads - скрін

Оскільки цей знімок екрана був зроблений у внутрішній версії додатка Threads, невідомо, чи буде це остаточним інтерфейсом, коли функція стане доступною всім. Однак, зважаючи на те, що співробітники Meta вже мають доступ до повноцінного функціонала “Тем в трендах”, ми сподіваємося побачити цю функцію незабаром.

Декілька тижнів тому Threads випустив важливе оновлення, яке нарешті дозволяє користувачам легко перемикатися між обліковими записами без необхідності виходити та знову входити. У серпні Meta запустив веб-версію Threads, яка дозволяє користувачам отримати доступ до соціальної мережі через комп’ютер. Веб-версія також чудово працює на iPad, оскільки додаток для iOS оптимізований лише для iPhone.

Ви можете завантажити Threads в App Store та Google Play Store. Для роботи додатка потрібен iPhone з iOS 14 чи пізнішої версії або Android невказаної версії (залежить від пристрою). Також, ви можете отримати доступ до соціальної мережі на веб-сайті за адресою threads.net.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.