Користувачі X повідомляють про непозначені клікабельні рекламні оголошення, на які неможливо поскаржитися або заблокувати

Користувачі X повідомляють про непозначені клікабельні рекламні оголошення
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий формат реклами від X схожий на клікабельні фейкові статті, які ви бачите внизу веб-сайтів.

Mashable повідомляє, що користувачі X, раніше відомого як Twitter, бачили непозначені рекламні оголошення у своїх стрічках під час прокручування мобільних додатків компанії. Коли користувачі торкалися їх, то були перенаправленні на інші веб-сайти. Наразі не існує способу заблокувати або поскаржитися на них.

На відміну від звичайних оголошень, які є лише постами від облікових записів компанії X та мають мітку “Реклама”, ці нові не мають облікових записів, пов’язаних з ними. Ось, цей пост показує, як вони виглядають:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви просто прокручуєте стрічку, вбудоване зображення та текст у стилі клікабельного контенту можуть здатися вам лише ще одним постом. Фотографія профілю, створена з вбудованого зображення, доповнює цю ілюзію.

Отже, ось ще деякі приклади, опубліковані користувачами:

https://twitter.com/Mayhem4Markets/status/1710419808750125081

Mashable пише, що цей формат не включений до менеджера рекламних кампаній X, але “здається, що ці оголошення фактично подаються третьою рекламною компанією.”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.