Apple не закінчила з анонсами у 2023 році: розкрито ще один “яблучний” гаджет

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

За даними галузевих джерел, Apple до кінця року планує оновити 14- і 16-дюймові MacBook Pro, оснастивши їх яскравішими та енергоефективнішими miniLED дисплеями. Про це пише тайванське видання DigiTimes.

Реклама

Інформацію DigiTimes підтверджує MacRumors. Зазначається, що на початку цього тижня джерела видання отримали інформацію про запуск програми trade-in для деяких з останніх моделей Mac, що вказує на швидкий анонс новинок у цьому сегменті.

Як зазначає DigiTimes, нові панелі MacBook Pro 14 і MacBook Pro 16 будуть на 10% яскравішими порівняно з поточними флагманськими ноутбуками бренду. При цьому основна причина такого апгрейда – зниження енергоспоживання, а не збільшення яскравості.

Нагадаємо, що Apple випустила оновлені 14-дюймові та 16-дюймові MacBook Pro з чипами M2 Pro і M2 Max на початку 2023 року. Цілком імовірно, що нові моделі отримають чипи M3 Pro і M3 Max, але інші джерела чекають їх не раніше весни 2024 року.

Купертинівці також розглядають перехід на OLED-дисплеї в “макбуках”, але станеться це тільки до 2026 року, стверджує DigiTimes. При цьому ранні витоки вказували на літо 2024 року.

iPhone 15 – не остання новинка 2023 року

Інсайдери стверджують, що до кінця цього року також варто чекати виходу нових iPad mini. Нова модель майже нічим не відрізнятиметься від поточного iPad mini 6: їй дадуть свіжіший чипсет A16 замість поточного A15, а також трохи збільшать ОЗП і автономність.

Нових же iPad Pro точно не варто чекати до першої половини 2024 року – але зате планшети отримають новий потужний процесор M3 і дисплеї OLED. Щоправда, за чутками, коштуватимуть вони мало не на 80% дорожче, ніж актуальні моделі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ