Мета розпочинає впровадження інструментів AI для рекламодавців

Мета розпочинає впровадження інструментів AI для рекламодавців
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мета розпочала процес впровадження ряду інструментів на основі штучного інтелекту для рекламодавців. Ці інструменти включають генератор фону для зображень продуктів, розширювач зображень для адаптації до різних співвідношень сторінок та можливість генерувати різні варіації тексту. Компанія представила ці інструменти в рамках своєї платформи AI Sandbox на початку року.

Інструменти для рекламодавців: подробиці

Нові інструменти включають такі можливості:

Мета Розпочала Впровадження Інструментів AI для Рекламодавців

Генератор фону для зображень продуктів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей інструмент спрощує створення привабливого фону для зображень продуктів. Він полегшує процес створення візуально привабливих зображень та економить час рекламодавців.

Розширювач зображень

Для того щоб зображення виглядали ідеально на різних пристроях та у різних форматах, рекламодавцям часто доводиться змінювати їх розміри та співвідношення сторін. Цей інструмент допомагає автоматизувати процес та робить його більш ефективним.

Генератор варіацій тексту

Для досягнення успіху в рекламних кампаніях важливо використовувати різні варіації текстів. Цей інструмент дозволяє автоматично їх створювати, завдяки чому рекламодавці можуть ефективно тестувати різні підходи.

Ці інструменти були представлені компанією Мета на її платформі AI Sandbox на початку 2023 року, і зараз розпочинають поширюватися серед рекламодавців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.