Перші Apple Watch більше не ремонтуються

Apple Watch Sport devices in rose gold and gold finishes are displayed at an Apple Inc. store in New York, U.S., on Thursday, Sept. 10, 2015. Apple Inc. unveiled a wide-ranging lineup of new products, including updated iPhones, a revamped TV set-top box for playing games and watching videos, and a bigger iPad designed for business customers. Photographer: John Taggart/Bloomberg via Getty Images
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія починає вважати свої продукти технологічно застарілими, якщо минуло понад 7 років з моменту припинення продажів.

Усі варіанти Apple Watch, які вийшли у 2015 році, потрапили до списку пристроїв, що вийшли з експлуатації. Це означає, що авторизовані сервісні центри більше не ремонтуватимуть такі годинники. Про це повідомляє macrumors.

До переліку також потрапили Apple Watch Edition першого покоління з корпусом із 18-каратного золота. Їхня ціна на старті сягала до 17 тис дол (628 454 грн). Виробництво припинили у 2016 році. На заміну прийшов керамічний корпус із цінником до 1299 дол (48021 дол). Версії з алюмінію і нержавіючої сталі діаметром 38 і 42 мм, включно з моделлю Hermès, теж вважаються застарілими.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.