Нарешті Gmail на Android може видалити багато листів одночасно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google все-таки впровадила кнопку «Вибрати все» у додаток Gmail на пристроях під керуванням ОС Android, що полегшує керування вхідними повідомленнями. Ця функція вже давно доступна у програмі Gmail, але тепер вона з’явилася і на мобільних пристроях.

Кнопка дозволяє вибрати відразу кілька листів, проте, як і у веб-версії, вона має обмеження 50 штук. Хоча це обмеження помітно, нововведення все ж таки є корисним доповненням для користувачів, які бажають швидко навести порядок у своїй електронній пошті.

В даний час оновлення розповсюджується поступово, деякі користувачі помітили його у версії 2023.08.20.561750975. Зважаючи на все, це зміна на стороні сервера і не пов’язане з конкретним оновленням програми, тому користувачам рекомендується про всяк випадок перевіряти Play Store.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.