Новини України та Світу

Galaxy Ring і Apple Ring перевернуть ринок носимих пристроїв

Share
Час читання: 3 хв.

Samsung і Apple незабаром можуть серйозно струснути ринок розумних носимих пристроїв. Повідомляється, що обидві компанії готуються вийти в новий сегмент носяться пристроїв через Galaxy Ring і Apple Ring, і неважко уявити, як ці продукти можуть вплинути на ринок носяться пристроїв в цілому.

Багато технологічних компаній намагалися експериментувати з новими категоріями продуктів, але більшість цих експериментів не увінчалися успіхом, або їхні продукти залишилися нішевими. Розумні кільця вже існують, але вони далекі від мейнстриму.

Samsung і Apple – два мобільні гіганти, що володіють силою бренду, яка дає змогу проводити загальногалузеві зміни і створювати нові потоки доходів. Особливо Apple. І якщо обидва технологічні гіганти конкуруватимуть за сегмент розумних каблучок, що розвивається, майже гарантовано, що Galaxy Ring і Apple Ring змінять наш погляд на носимі пристрої. Ось кілька основних причин, чому це може статися.

Можливо, одна з найкращих особливостей Galaxy Ring і Apple Ring – це те, що вони задовольнять клієнтську базу, яка, можливо, залишилася недоторканою розумними годинниками. Ми маємо на увазі користувачів, які хотіли б скористатися перевагами відстеження фітнесу та здоров’я, але не хочуть відмовлятися від своїх традиційних годинників і можуть подумати, що розумний годинник трохи схожий на іграшки.

Розумні кільця зроблять це можливим. Galaxy Ring і Apple Ring дадуть змогу цим потенційним клієнтам скористатися всіма перевагами таких платформ, як Samsung Health і Apple Health, без розумних годинників або браслета. Чи хочете ви продовжувати носити годинник Rolex або G-Shock і при цьому мати можливість записувати дані про здоров’я і фітнес? І все це без шкоди для вашого почуття моди? Розумні каблучки зроблять це можливим.

Можливо, саме тому розумні каблучки не обов’язково підірвуть продажі розумних годинників. Люди, яким подобаються розумні годинники, продовжать використовувати Galaxy Watch і Apple Watch. Але люди, які не хочуть використовувати розумні годинники, нарешті зможуть скористатися перевагами популярних платформ здоров’я, не примушуючи себе використовувати Galaxy Watch або Apple Watch.

Звичайно, демографічні показники розумних і нерозумних годинників можуть певною мірою перетинатися. Деякі користувачі розумних годинників можуть перейти на розумні кільця і приєднатися до цього тренду. Але загалом, найкраще в Galaxy Ring і Apple Ring – це те, що вони, найімовірніше, збільшать свою базу користувачів Health, незважаючи ні на що.

Ще швидші платежі NFC і розблокування автомобілів

Крім Galaxy Ring і Apple Ring, що пропонують новий і непомітний спосіб запису даних про здоров’я і фітнес, ці розумні носяться пристрої також можуть набути поширення завдяки більш швидким мобільним платежам.
Якщо припустити, що ці пристрої підтримуватимуть під’єднання NFC і грошові транзакції, вони можуть стати для користувачів наступним найкращим способом оплати товарів під час оформлення замовлення у звичайних магазинах. Принаймні, оплата за допомогою кільця може стати новинкою, яку багато користувачів захочуть спробувати.

А якщо Galaxy Ring та Apple Ring зможуть похвалитися можливостями цифрових ключів, вони дозволять користувачам безперешкодно розблокувати свої автомобілі, навіть якщо вони не носять розумний годинник або не мають при собі смартфон. Можливо, ми зазираємо надто далеко в майбутнє, враховуючи, що Samsung поки що не підтримує цифрові автомобільні ключі у своєму годиннику Galaxy (в той час як Apple підтримує у своїй серії Watch), але, тим не менш, цього варто з нетерпінням чекати.

Загалом, висновок полягає в тому, що Galaxy Ring і Apple Ring можуть заповнити ринкову прогалину, яку не можуть заповнити розумні годинники, а не замінити наручні пристрої. Вони можуть стати популярними розумними носимими пристроями для незліченної кількості людей, які вважали за краще б продовжувати носити та/або колекціонувати традиційний годинник, але не проти додати відстеження фітнесу та здоров’я у своє повсякденне життя. Смарт-кільця, можливо, не поглинуть продажі розумних годинників, але вони можуть струсити сегмент переносних пристроїв і пролити світло на платформи та сервіси Apple і Samsung Health.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: AppleSamsung
  • Останні записи

    iPhone 16 Pro Max не витримає падіння з висоти 1,8 метра

    Allstate Protection Plans провели експеримент, у якому iPhone 16 Pro Max впав з висоти 1,8…

    27.09.2024

    Google впроваджує Gemini у всі старі моделі Pixel Buds

    Google оголосила про важливе оновлення для власників старих моделей навушників Pixel Buds. Тепер користувачі зможуть…

    27.09.2024

    Samsung Galaxy S24 FE не отримав важливе оновлення дисплея

    Galaxy S24 FE — найновіший представник серії Fan Edition від Samsung, який отримав кілька покращень…

    27.09.2024

    Starlink досяг 4 мільйонів користувачів

    Компанія SpaceX оголосила, що її космічним інтернет-сервісом Starlink користуються вже 4 мільйони клієнтів у всьому…

    27.09.2024

    Meizu анонсувала новий смартфон з ШІ та 144 Гц екраном

    Meizu представила новий смартфон Lucky 08, який привертає увагу своїм штучним інтелектом та яскравим дисплеєм.…

    27.09.2024

    Google Maps буде публічно попереджати про компанії, які публікують підроблені відгуки

    Google оновила свою політику щодо підроблених відгуків, тепер Google Maps публічно попереджатиме користувачів про компанії,…

    27.09.2024