Ощадбанк попереджає українців: восени та взимку банки працюватимуть по-особливому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомили українцям, що вже восени та взимку банківські відділення працюватимуть по-особливому. Інформація про це з’явилася у соціальній мережі однієї з державних фінустанов.

Як повідомили у матеріалі, на сайті «Ощадбанку» у соціальній мережі, що з наближенням холодної пори року в суспільстві знову активізуються розмови про те, що можливі удари по нашій енергетичній інфраструктурі.

“Хочу запевнити, що ми в “Ощадбанку” не виключаємо такий розвиток подій і готуємося до нього”, – наголосили в цьому повідомленні.

Так от, як і протягом кінця минулого — початку цього року, до роботи в блекауті підготовлено частину «ощадівських» відділень, що входить до загальнобанківської мережі Power Banking, створеної з ініціативи НБУ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Зараз ми маємо 450 таких установ. З актуальним переліком цих відділень можна ознайомитись за посиланням ( https://www.oschadbank.ua/map )» – додали там.

«Віримо у ЗСУ та ППО, проте готові надавати банківські послуги навіть під час тривалого відключення електропостачання, використовуючи альтернативні джерела живлення» – наголосили у банку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.