Ощадбанк змінить умови обслуговування платіжних карток з 1 жовтня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Ощадбанк» інформує, що відповідно до рішення продуктового комітету внесено зміни до тарифів за обслуговування поточного рахунку з використанням платіжних карток, затверджених постановою правління АТ «Ощадбанк» від 16.04.2009 №124 (зі змінами та доповненнями). Про це повідомляє прес-служба банку.

Все залежить від тарифного пакету

  • Користувачам преміальних карток Mastercard World Elite, Visa Infinite (основних та додаткових) за тарифними пакетами «Мій комфорт», «Мій рахунок», «Моя карта», «Зарплатний» надано можливість безкоштовного зняття готівки у закордонних банкоматах у межах ліміту за карткою 10 000 грн (екв.) на місяць, понад ліміт застосовується комісійна винагорода.
  • У тарифних пакетах «Мій комфорт», «MORE», «Мій рахунок», «Моя карта», «Зарплатний» для нових та чинних клієнтів — користувачів карток Мастеркарт World Elite, Visa Infinite (основних та додаткових карток) переглянуто вартість розрахунково-касового обслуговування.
  • Переглянуто низку тарифів з переказів коштів (через установи банку/Ощад24/7/банкомати/ІПТ), а також надання виписок на індивідуальний запит клієнта в установі банку, оформлення довіреності в установі банку тощо.

Зміни до тарифів набирають чинності 01.10.2023.

Ознайомитись із змінами в тарифах можна за посиланням або у відділеннях Ощадбанку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.