Укрпошта зробила доставку посилок безкоштовною — названо умови

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Всі українці, які звикли чи тільки збираються оформляти замовлення на українських маркетплейсах OLX, «Епіцентр» та Shafa, можуть скористатися безкоштовною доставкою Укрпоштою. Подробиці опублікували на сайті компанії.

Повідомляється, що пропозиція доступна на таких умовах:

  • OLX — до 31.10.2023 р. для категорій «Електроніка» та «Мода та стиль» під час оплати замовлення карткою Mastercard. Безкоштовну доставку Укрпоштою отримують зареєстровані на сайті або в мобільному додатку клієнти OLX, які вибирають товари з цих категорій.
  • “Епіцентр” – до 31.12.2023 р. для всіх. Безкоштовну доставку в 719 міні-відділень Епіцентр+Укрпошта по всій Україні отримують ті, хто оформляє замовлення на epicentrk.ua.
  • Shafa – до 31.12.2023 при оформленні підписки Smart.

Заступник гендиректора Укрпошти з розвитку бізнесу Олена Степіна зазначила: «Під час випробувань ми прагнемо бути серед тих, кому не байдуже, і хто готовий підтримати будь-коли. Укрпошта спільно з найпопулярнішими маркетплейсами пропонує українцям безкоштовну доставку до відділення по всій Україні. Отже, наші клієнти матимуть можливість добре заощадити на закупівлях» .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.