WhatsApp отримав нову функцію, про яку зобов’язана знати кожна людина

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Найвідомішим, найпопулярнішим і найпоширенішим сервісом для спілкування у світі є WhatsApp, а користується він просто колосальною величезною популярністю по всій земній кулі. Його постійна активна аудиторія налічує більш ніж 3 млрд осіб, і всі вони регулярно хоча б один раз на місяць використовують цей месенджер, користуючись вбудованими в нього можливостями.

Реклама

Доступ до всіх функціональних можливостей, які взагалі тільки можна зустріти в цьому ПЗ, доступний усім користувачам на абсолютно безоплатній основі, і це одна з головних причин його дуже великої популярності в усіх країнах світу, де він не заблокований. І ось, WhatsApp оновився до нової версії, в яку додали дійсно корисну і важливу нову функцію, про появу якої зобов’язана знати кожна людина. Нововведення, безумовно, припаде безлічі людей до смаку, а особливо тим, хто заощаджує свій час і сили.

Для того щоб створити груповий чат у WhatsApp завжди було необхідно вводити його назву, після чого додавати хоча б одну людину. Лише в такому разі можна було створити колективну бесіду, щоб там можна було залишати повідомлення. Але тепер все буде зовсім інакше, до чого всі користувачі мають бути готові. У найсвіжішій і найактуальнішій версії месенджера користувачам стала доступна можливість створювати групові чати без назви, але з дотриманням деяких вимог. Тепер назва бесіди є необов’язковим для заповнення пунктом у разі наміру поспілкуватися одразу з кількома людьми одночасно. Проте вводити назву не потрібно за умови, що всередині бесіди буде не більше шести осіб, включно з творцем чату, тоді як для розширення числа учасників потрібно ввести назву бесіда.

Нововведення вже доступне в останній версії найбільшого у світі месенджера, але через особливості його роботи розблокування такої функціональної можливості може затягнутись на кілька днів, тому хтось може користуватися нововведенням уже тут і зараз, а в когось така можливість з’явиться лише за певний час, зазвичай протягом кількох діб. З проханням прибрати вимогу вводити назву групового чату до розробників зверталися багаторазово ще у 2022 році, і ось тепер, через багато місяців звернень на цю тему, творці месенджера WhatsApp реалізували таке прохання і надали всім охочим можливість створювати групові колективні чати без зайвих складнощів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ