Чому Україна одна з найкращих за якістю кабельного інтернету

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для тих, хто подорожує світом, не секрет, що в Україні інтернет кращий, ніж у США або країнах Європи. Як за швидкістю, так і за якістю – особисто я навіть не пам’ятаю, коли мій провайдер мав якісь проблеми. Чому ж так?

Причина криється в тому, що в нашу країну через суворі 90-ті інтернет прийшов пізніше, ніж в інші країни. Наприклад, телефонну станцію в сусідньому районі навіть не стали модернізувати під ADSL – відразу підключили будинок оптикою. А ось у США досі є ADSL провайдери, а в невеликих містах є навіть комутований доступ до мережі (dial-up). Також у країнах Європи та США користується популярністю доступ у мережу через коаксіальний антенний кабель – якість зв’язку там не дуже хороша. Ну і, звичайно ж, вартість доступу в мережу в нас порівняно з іншими країнами дуже низька.

На жаль, а за якістю мобільної мережі ми поки що будемо на 4G, тоді як великі міста США і Європи запускають дедалі більше базових станцій 5G. За фактом, у багато міст США і Європи так і не зайде кабельний інтернет – його змінить 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.