Чутка: Apple активно тестує Mac mini з чіпом M3

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple, можливо, активно тестує версію Mac mini з чипом M3, судячи зі специфікацій, знайдених у журналах сторонніх розробників, про які повідомляє Марк Гурман з Bloomberg.

Реклама

У своїй останній розсилці Power On Гурман розповів, що Apple тестує Mac під модельним ідентифікатором “Mac 15,12” з вісьмома процесорними ядрами (з чотирьох ефективних і чотирьох продуктивних), 10 ядрами графічного процесора і 24 ГБ оперативної пам’яті.

Стверджується, що на комп’ютері встановлено macOS Sonoma 14.1 – перше точкове оновлення майбутньої операційної системи Apple. З огляду на схожі характеристики з базовою моделлю Mac mini з чипом M2 (крім 8 ГБ оперативної пам’яті в стандартній комплектації), Гурман вважає, що цей комп’ютер являє собою Mac mini нового покоління.

У своїй останній розсилці Гурман знову заявив, що очікує на появу перших комп’ютерів Mac на базі чіпа M3 вже в жовтні. Однак, судячи з попередніх повідомлень, він не розраховує, що Mac mini стане однією з перших моделей з чіпом M3. Найімовірніше, це будуть 13-дюймовий MacBook Pro, 13-дюймовий MacBook Air і 24-дюймовий iMac.

Минулого місяця Гурман заявив, що, на його думку, новий Mac mini з’явиться не раніше кінця 2024 року. Якщо журнали розробників дійсно свідчать про те, що Apple тестує новий Mac mini, це може означати, що ми побачимо його раніше, ніж очікувалося. При цьому останні моделі Mac mini існують менше року – вони були представлені в січні 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: