Новини України та Світу

Google спростила видалення ваших даних із пошуковика

Share

Google спрощує користувачам контроль над своєю особистою інформацією в результатах пошуку. Минулого року компанія представила інструмент “Результати про вас”, що дає змогу користувачам відстежувати та запитувати видалення особистих даних, які з’являються в результатах пошуку. Тепер Google додала нову панель моніторингу, яка показує користувачам, яка контактна інформація відображається в результатах пошуку, і навіть може попереджати їх про нові появи їхніх особистих даних.

Щоб отримати доступ до інструментів видалення особистої інформації, користувачам необхідно увійти у свій обліковий запис Google і натиснути на фотографію свого профілю. Звідти вони можуть вибрати опцію “Результати про вас” і отримати доступ до панелі моніторингу.

Якщо в результатах пошуку відображаються небажані особисті дані, як-от адреси електронної пошти або номери телефонів, користувачі можуть скористатися опцією “Видалити результат” після натискання на меню з трьох точок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча ці інструменти не дадуть змоги повністю видалити людину з пошукової системи Google, вони надають користувачам простий спосіб керувати своєю особистою інформацією та захищати її. Наразі нові функції доступні користувачам у США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Google
  • Останні записи

    Кабінет міністрів обмежив роботу онлайн-казино

    Кабінет міністрів ухвалив постанову про протидію негативним наслідкам функціонування азартних ігор у мережі Інтернет. Вона…

    20.05.2024

    Фінська компанія HMD випустить смартфон у відомому дизайні лінійки Nokia Lumia

    Фінська компанія HMD відроджує легендарний дизайн Fabula, відомий за моделями Nokia N9 та ранніми смартфонами…

    20.05.2024

    Рожевий титан – новий колір iPhone 16 Pro

    Аналітик Мін-Чі Куо підтвердив попередні чутки про колірну гамму iPhone 16. У новій Pro-лінійці синій…

    20.05.2024

    “Київстар” знову змінить ціни деяких пакетів – що треба знати

    «Київстар» попередив своїх клієнтів про чергові зміни. Згідно з повідомленням, будуть оновлені умови деяких додаткових…

    20.05.2024

    Названо критичні помилки під час використання бездротової зарядки

    Зараз бездротова зарядка стає все популярнішою серед користувачів різних гаджетів. Однак важливо цією функцією правильно…

    20.05.2024

    Новий ChatGPT-4o “вражає” своїми можливостями

    Літера «o» означає Omni, що говорить про можливості роботи ШІ не тільки з текстом, але…

    20.05.2024