Ощадбанк знову оскандалився: клієнти в шоці від такого нахабства

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Банки в Україні отримали розпорядження НБУ блокувати всі рахунки клієнтів-боржників. Отримати доступ вони можуть до обмеженої суми, і після отримання розпорядження від виконавчої служби. Проте «Ощадбанк» ігнорує цю вимогу і не розблоковує дозволені суми, тим самим позбавляючи клієнтів коштів для існування.

На сайті Мінфіну з’являються численні скарги на фінустанову від незадоволених клієнтів, які чекають від Ощадбанку, доки їм розблокують належні кошти. Дозволена сума складає 13 400 грн.

Листа втратили?

Наприклад, клієнт із Чернігова поділився своєю ситуацією. Ще 13 липня виконавча служба доставила до банку листа з постановою про видачу йому коштів із заблокованої картки, але гроші клієнту так і не видали. Нібито банк не отримали таку ухвалу, хоча є підтвердження, що отримав.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Трек-код листа 0600032160368 був відстежений на Укрпошті та виявилося, що банк отримав лист із постановою. У контакт центрі радять звернутися до відділення та консультант розблокує 13400 грн. могли б ініціювати заяву на розблокування. Лист був доставлений до генерального офісу до Києва. Я шокований за таке ставлення до людини якій треба за щось жити, дітей годувати, комунальні платити», — сказано у відгуку.

Обіцяного три місяці чекають

Ще в одній скарзі клієнтка Ощадбанку також розповіла про те, що приватний виконавець направив до банку листа про зняття арешту з її рахунку ще 15 травня, банк його отримав, але досі арешт не зняв. Строки розблокування рахунку мають становити 3 дні, а минуло вже 2,5 місяці.

Ощадбанк – особливий?

Є на Мінфіні відкликання від клієнта Ощадбанку, якому заблокували зарплатну картку, і він чекає на зняття арешту з рахунку ще з 23 червня. Виконавча служба вже двічі надсилала до банку ухвалу, але результату так і немає.

«Чому Ощадбанк досі не розблокував рахунки (йдеться про зарплатний рахунок)? Чим Ощадбанк відрізняється від інших банків України, які миттєво виконують Постанови?», — йдеться у відкликанні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.