ПриватБанк представив зручну послугу: тепер українці, які перебувають за кордоном, можуть надсилати гроші своїм близьким

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Приватбанк запустив ще одну корисну послугу для своїх клієнтів. Починаючи з серпня, українці, які мешкають за кордоном, можуть перерахувати кошти своїм близьким через фінансовий сервіс ZEN.COM.

Повідомляється, що до 18 жовтня комісія за переклади не зніматиметься. Далі тарифи обіцяють зробити максимально доступними для клієнтів ПриватБанку.

Провести грошовий переказ в Україну можуть безпосередньо у мобільному додатку Приват24 усі клієнти банку, але для тих, хто перебуває за кордоном, діють особливі умови користування сервісом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як здійснити переказ коштів через сервіс ZEN.COM:

  • Завантажте програму ZEN.COM та зареєструйтесь;
  • Виберіть валюту для переказу та вкажіть спосіб: переказ на картку або номер рахунку IBAN;
  • Введіть номер картки або рахунка одержувача та перевірте, щоб у розділі «Тип переказу» було вказано PrivatMoney;
  • Підтвердьте переклад.

Акція з переказів без комісії триватиме до 18 жовтня. На період акції поповнювати інші чи власні карти, або донатити можна без переплат.

ZEN.COM – це універсальна мобільна програма, після реєстрації в якій користувачі створюють мультивалютний рахунок (29 валют) з віртуальною карткою. З липня 2023 року реєстрація в цій системі доступна для всіх українців.

Завантажити програму ZEN. COM можна через App Store, Google Play, AppGallery, а також за QR-кодом на сайті ПриватБанку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.