Важливе попередження від Київстар: як з 1 серпня абоненти поповнюватимуть рахунок – нові правила

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З 1 серпня українці будуть змушені за новими правилами поповнювати свій мобільний рахунок готівкою через платіжні термінали, інформує прес-служба Київстар .

Повідомляється, що для поповнення мобільного рахунку українцям доведеться проходити додатковий етап ідентифікації.

Також дається інструкція, як із серпня за новими правилами поповнювати мобільний рахунок:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Перш ніж внести гроші в термінал, необхідно ввести свій номер телефону. На нього повинен надійти вхідний дзвінок. Якщо його довго немає, можна буде замовити надсилання SMS-повідомлення.
  • Для підтвердження операції необхідно буде ввести останні чотири цифри номера, з якого надходить дзвінок. Вказується, що трубку не треба піднімати. Або потрібно буде вводити код, який прийде в SMS або в месенджерах в повідомленні.
  • Після цього можна буде вносити до терміналу необхідні гроші.

Якщо абонент поповнює рахунок іншої особи, тоді:

  • Введіть номер телефону абонента, рахунок якого хочете поповнити;
  • Під час запиту на ідентифікацію слід ввести свій номер телефону, на який і має надійти дзвінок або надіслати повідомлення з кодом;
  • Вносите суму, яку хочете поповнити рахунок абонента.

При цьому мобільний оператор звертає увагу на те, що вказані вище інструкції актуальні лише при поповненні рахунку у фірмових магазинах Київстар через термінали.

Поповнення рахунку через інші термінали може відбуватися за іншою процедурою. У такому випадку слід діяти вказівкам, які з’являться на екрані терміналу.

Зміни пов’язані з постановою НБУ, згідно з якою компанії зобов’язані проводити фінансові операції виключно після ідентифікації особи платника.

Якщо рахунок поповнюється картою, тоді ідентифікацію проходити не потрібно, вона діє при використанні терміналів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.