Мобільний оператор lifecell запустив супер-щедрий тариф

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільні компанії активно змагаються за своїх абонентів і намагаються примножити їхню кількість, пропонуючи безліч вигідних і щедрих тарифів. І ось компанія lifecell запустила нову акцію.

Тепер клієнти мобільної компанії lifecell можуть скористатися новою акацією під назвою “Небачені ціни”.

У рамках тарифу абоненти, які активують мобільний пакет від lifecell у період до кінця листопада поточного року, можуть скористатися послугами оператора за зниженими цінами. Знижка складе близько 40%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з інформацією, в період з 18 липня по 30 листопада поточного року всі індивідуальні абоненти, які активують мобільний пакет lifecell, зможуть скористатися акційною вартістю на популярні тарифні плани аж до 31 січня наступного року.

Це означає, що абоненти мобільної компанії зможуть значно заощадити на послугах зв’язку та мобільного Інтернету протягом тривалого часу.

Для того щоб підключити послугу і скористатися всіма привілеями, абонентам необхідно підключитися до одного з перерахованих тарифних планів.

Якщо ж клієнт не зміг придбати мобільний пакет у роздрібній мережі, то він може скористатися будь-яким іншим стартовим пакетом і перейти на умови обслуговування акційного тарифного плану.

Під час активації стартового пакета “СУПЕР Пакет” або ж “Цифрова SIM”, доведеться заплатити на 50 гривень менше.

Абоненти, які активували свій пакет раніше 18 липня, можуть скористатися тарифом “Невидані ціни на Тарифну передплату”.

Ця акція допоможе заощадити близько 30% під час оплати 6 пакетів заздалегідь. Варто зазначити, що цей тариф не зможуть підключити ті абоненти, які скористалися послугою перенесення номера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.