Samsung випустила перший телевізор з OLED-панеллю LG Display

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки і неофіційна інформація про те, що Samsung має намір використовувати панелі конкурентів з LG Display у телевізорах власного виробництва, ходили вже досить давно – з кінця 2021 року.

І ось нарешті це сталося: Samsung офіційно представила свій перший 83-дюймовий W-OLED телевізор (QN83S90CAFXZA), який стане частиною лінійки S90C. Це може заплутати деяких покупців, які не дуже уважно читають технічні характеристики, оскільки моделі з меншими діагоналями в цій серії використовують традиційні для Samsung QD-OLED панелі власного виробництва.

В іншому це типовий телевізор Samsung: з фірмовим процесором Neural Quantum, операційною системою Tizen, підтримкою HDR 10 і HDR10+ (але без Dolby Vision), звуком Dolby Atmos, і портами HDMI 2.1 (4K@ 144 Гц) для використання з консолями нового покоління. Крім того, нова модель матиме ультратонкий дизайн з 4-міліметровою рамкою, і комплектуватиметься пультом дистанційного керування Samsung SolarCell, який заряджається від штучного або природного світла.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телевізор надійде в продаж у США вже цього тижня. Його рекомендована ціна становить 5400$, що майже дорівнює вартості конкуруючої 83-дюймової моделі LG C3.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.