Оновлення YouTube: нові кнопки, темний інтерфейс і не тільки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники YouTube внесли низку нововведень у роботу популярного відеохостингу. Крім кількох поліпшень інтерфейсу, на майданчику з’явилася і корисна опція вибору якості картинки – щоправда, з однією додатковою умовою.

Найпомітнішою зміною стали нові кнопки на панелі управління відтворенням. Вони дають змогу швидко перемотувати відео на 10 секунд вперед або назад від поточного моменту. Це зробить навігацію по відеоряду зручнішою – користувачам більше не доведеться покладатися лише на окомір і точність курсору миші.

Крім того, на YouTube з’явився темний інтерфейс вікна пошуку, який може відповідати темі, встановленій на ПК. Нарешті, Google впровадила на платформу підтримку більш високого бітрейта для поліпшення якості відео з роздільною здатністю 1080p – але ця функція доступна тільки для передплатників YouTube Premium.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазначені нововведення вже доступні в США для користувачів веб-версії платформи, а також у форматі веб-додатка для Chrome і Edge (тільки для Windows 10/11). За словами представників YouTube, розгортання цих функцій в інших регіонах відбудеться до кінця поточного місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.