Firefox перестане підтримувати деякі комп’ютери Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Mozilla, розробник популярного веб-браузера Firefox, оголосила, що більше не буде підтримувати старі версії macOS у своїх майбутніх оновленнях. Тож комп’ютерам Apple, які більше не здатні працювати на нових версіях ОС, доведеться миритися з можливими вильотами, багами та іншими неузгодженостями.

Реклама

Користувачам macOS Sierra 10.12, macOS High Sierra 10.13 і macOS Mojave 10.14 доведеться оновити свої операційні системи до macOS Catalina 10.15 або пізнішої версії, щоб продовжувати отримувати оновлення Firefox.

Те ж саме стосується і деяких користувачів Windows, оскільки підтримку Windows 7 і Windows 8 також буде припинено. Хоча користувачі цих старих систем, як і раніше, отримуватимуть важливі оновлення безпеки через версію Firefox Extended Support Release (ESR) 115, вони не зможуть скористатися новими функціями і можуть зіткнутися з проблемами сумісності з деякими вебсайтами, що використовують нові веб-технології.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: