Новини України та Світу

На смартфонах Samsung з’являється дивна смуга – ніхто не знає, як захиститися

Share
Час читання: < 1 хв.

У мережі з’являються скарги користувачів смартфонів Samsung A-серії на дивну поведінку девайсів. Подробиці зібрали в Gizmochina.

Раніше смартфони Samsung вже “радували” власників різнокольоровими смугами і лініями на дисплеях; в основному це стосувалося Galaxy Note 20 Ultra, і компанія навіть запустила для них безкоштовну заміну дисплея. Тепер біда спіткала користувачів більш бюджетних моделей.

Згідно з джерелом, на дивну білу смугу скаржаться власники Samsung Galaxy A71. Постраждалі стверджують, що пристрій не упускали і взагалі ніяких механічних впливів не було. У якийсь момент на екрані просто з’являється біла вертикальна лінія, що з’єднує верхній і нижній край дисплейного модуля.

Цікаво, що смуга проходить рівно посередині матриці, що наводить на думки про заводський брак збірки. Сама Samsung поки не відповіла, що відбувається, а користувачі в соцмережах гадають про походження дивних смужок.

Варто зазначити, що кольорові смуги на Galaxy Note 20 Ultra з’являлися після оновлення ПЗ, при цьому новим апдейтом проблема не вирішувалася. Залежність нової проблеми від оновлень поки що не підтверджено – тобто, толком не зрозуміло, як її уникнути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Apple A18 Pro: процесор нового покоління для iPhone 16

    За останніми чутками, Apple планує випустити серію iPhone 16 у вересні, і всі моделі цієї…

    03.07.2024

    Інсайдери: Apple не знижуватиме продуктивність базового iPhone 16

    Портал MacRumors, посилаючись на інсайдерські дані, опублікував звіт про технічні характеристики майбутніх новинок Apple. Звіт…

    03.07.2024

    У Чехії запустили виробництво розвідувальних та ударних дронів для України

    Компанія UAC, що є чесько-українським виробником безпілотних літальних апаратів, розпочала серійне виробництво двох типів дронів…

    03.07.2024

    Нова швейцарська технологія дозволяє українським дронам уникати глушилок

    Швейцарський постачальник Auterion представив нову технологію для безпілотників, яка дозволяє їм уникати радіоелектронної боротьби. Оновлені…

    03.07.2024

    Google Chrome на Android отримає функцію читання статей вголос без інтернету

    У браузері Google Chrome на платформі Android може з'явитися нова функціональність під назвою "Читання вголос",…

    03.07.2024

    Чекати iPhone 16 чи купувати iPhone 15: що варто знати

    Ентузіаст-розробник Ніколас Альварес виявив рядки коду на серверах Apple, які розкривають цікаві деталі про майбутні…

    03.07.2024