Новини України та Світу

Київстар хоче платити українцям гроші на постійній основі: як оформитись

Share
Час читання: < 1 хв.

Компанія «Київстар» оголошує про запуск нового проекту під назвою «БезВагань», який надає можливості для кар’єрного зростання. Ця програма розроблена для фахівців з мінімальним досвідом роботи та спрямована на їх професійний розвиток. Про це повідомляє сайт мобільного оператора.

Як зазначено в повідомленні, учасниками програми можуть стати як випускники вузів, так і люди різного віку, яким не вистачає практичних навичок у своїй галузі.

«Зараз ми демонструємо учасникам ринку праці, що серед пошукових систем з мінімальним досвідом роботи чи без нього є багато талановитих фахівців. Адже головне не вік і не навички, а висока мотивація та бажання кандидата розвиватися» , — каже директор з управління персоналом та розвитку Київстару Оксана Олійник.

Компанія планує набрати 20 фахівців початкового рівня до різних підрозділів, таких як HR, PR, адміністративна функція, фінанси, BigData, кібербезпека, технічна функція, юридичний напрямок, В2С та В2В.

Програма діятиме протягом року, і випускники, які успішно проявили себе, можуть бути запропоновані постійну роботу в компанії за умови наявності відповідних вакансій.

Проект «Безвага» спрямований на професійний розвиток нових працівників. Роботодавець навчатиме їх і включатиме у корпоративні заходи.

Протягом перших кількох місяців фахівці-початківці матимуть досвідчених наставників, які допоможуть їм адаптуватися в колективі та освоїти необхідні знання та навички.

Учасники програми будуть офіційно працевлаштовані на річний термін за терміновим контрактом, отримають зарплату та зможуть скористатися соціальним пакетом на загальних умовах.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Перші живі зображення PlayStation 5 Pro за 700 доларів

    Sony презентувала PlayStation 5 Pro, яка буде коштувати 700 доларів і вийде у продаж у…

    21.09.2024

    Чому телефон з часом починає працювати повільніше і як це виправити

    З часом будь-який смартфон починає працювати повільніше: довго відкриваються програми, завантажуються фото, а також сповільнюється…

    20.09.2024

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024