У WhatsApp з’явиться підтримка відразу декількох акаунтів на одному смартфоні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для WhatsApp зовсім скоро вийде оновлення, яке зацікавить користувачів, які активно користуються кількома обліковими записами.

Згідно з інформацією від WABetaInfo, популярний додаток для обміну повідомленнями працює над функцією підтримки декількох акаунтів у своїй Android-версії. Таким чином, користувачі зможуть легко перемикатися між профілями на одному пристрої.

Нові акаунти будуть зберігатися безпосередньо на телефоні. При цьому їх можна буде видалити за необхідності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підтримка кількох акаунтів виявиться особливо корисною для тих, у кого є різні робочі та особисті номери, або для тих, хто хоче спробувати нові функції WhatsApp, включно з такими, як “Канали”, які дають змогу надсилати фотографії та опитування передплатникам.

До слова, у WhatsApp планують монетизувати функції для творців контенту. Водночас команда месенджера готує функцію додавання юзернейма, що дасть змогу знаходити людей без необхідності знати їхні номери телефону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.