Huawei виявилася найбільш інноваційною компанією Китаю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно зі статистикою Китайського патентного відомства, компанія HUAWEI є лідером за кількістю патентів, отриманих на різні технології. Також раніше стало відомо про інший рекорд HUAWEI: корпорація витрачає на дослідження і нові розробки найбільше в Китаї – близько 20% доходу.

У 2022 році HUAWEI отримала 5805 патентів. При цьому друга компанія зі списку, Tencent, зареєструвала тільки 4076 програмних і апаратних винаходів. З іноземних компаній у Китаї найбільше патентів отримала Samsung (1785), а на другому і третьому місцях опинилися Toyota і Qualcomm відповідно.

При цьому загальна кількість заявок серед китайських компаній зросла на 2,1% і становила 1,619 млн штук. Від імені іноземних брендів було подано 155 000 заявок, що на 2% менше, ніж роком раніше. Загалом регулятор схвалив 798 тисяч заявок. Але в це число не увійшли видані міжнародні патенти (74 тисячі) і товарні знаки (7,516 млн).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.