Vodafone запустив важливу послугу без світла: що можуть підключити абоненти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор Vodafone надаватиме клієнтам високошвидкісний інтернет до 1 Гб/с. Але послуга доступна лише мешканцям Києва, Одеси, Львова та Дніпра. Згодом географію розширять, щоб якнайбільше громадян змогли скористатися Vodafone GigabitNet.

Існує три пакети різної вартості. Стандартна комплектація, що не включає телевізійних каналів, перші шість місяців коштує 120 грн. Далі місячна вартість – 250 грн.

Домашній інтернет GigabitNet забезпечує швидкістю в 10 разів більше за звичайні 100 Мб/с завдяки технології гігабітної оптичної мережі GPON. Згодом її легко модернізувати в XGS-PON, що дозволяє збільшити передачу даних вже до 10 Гб/с.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб підключити пакет послуг, необхідно спочатку встановити абонентський термінал. Але цей пристрій надає Vodafone без додаткової плати.

Важливою у сучасній Україні перевагою GigabitNet є можливість доступу до мережі навіть без електроенергії. Достатньо підключити до модему пристрій безперебійного живлення.

Поки що замовити технологію можуть лише у Києві, Дніпрі, Одесі та Львові Згодом вона пошириться на більшу частину України, а після деокупації східних та південних регіонів послуга стане доступною і там. Клієнти компанії позбавляться енергонезалежності і матимуть бездоганний потоковий трафік.

«Доступний роумінг» у пакетах послуг

Компанія зробила безкоштовною для деяких клієнтів послугу «Доступний роумінг». Це триватиме до 30 червня поточного року та діє в межах кількох пакетів. Єдина умова отримання щомісячно 10 ГБ інтернету та 100 хвилин для розмов у подарунок – своєчасна оплата тарифу.

Йдеться про абонентів, які підключили:

  • Joice (Start, Pro, MAX);
  • 4G (Light+, Smart S+, Smart M, Smart L, Smart XL);
  • SuperNet (Pro_2019, Pro-1_2019, Unlim, Pro, Pro+, Pro+ 2021, Start_2019, Start, Start+, Turbo_2019, Turbo, Turbo 2021);
  • Vodafone Device L;
  • Joice;
  • контрактні тарифи RED (Start, PRO, UNLIM, UNLIM PLUS, UNLIM MAX, S, M, Turbo, L, XL, XXL); Vodafone (Ultra, Ultra VIP).

Для включення послуги необхідно набрати номер *600*6# або активувати її у мобільному додатку My Vodafone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.