На WWDC 2023 покажуть не тільки iOS 17: Apple готує великий реліз

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple готує реліз трьох нових моделей Mac на майбутньому заході WWDC 2023. Про це пише 9to5Mac.

Реклама

Раніше ми вже розповідали про інсайд, який розкрив наміри Apple представити нові комп’ютери 5 червня. Тепер же Марк Гурман опублікував нові подробиці про них. Він стверджує, що компанія покаже відразу кілька Mac на прийдешньому заході.

Згідно з джерелом, однією з новинок стане MacBook Air з дисплеєм діагоналлю 15 дюймів – такої моделі в Apple ще ніколи не було. Новий Air працюватиме на торішньому чипі Silicon M2, оскільки реліз Silicon M3 заплановано на пізню осінь.Що стосується інших Mac, то тут припущення різняться. Інсайдери сходяться на тому, що це може бути оновлений Mac Studio і iMac 24.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: