WhatsApp “запозичить” популярну функцію у Zoom і Microsoft Teams

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Месенджер WhatsApp регулярно отримує не тільки патчі безпеки, а й різні нові функції. Незабаром їхній список поповнить одна з можливостей інших популярних сервісів відеозв’язку. З її допомогою користувачі зможуть демонструвати співрозмовникам екран свого гаджета в режимі реального часу.

Нововведення було помічено в бета-версії WhatsApp 2.23.11.19 – воно дає змогу ділитися вмістом свого екрана з іншими учасниками чату. Попередньо месенджер запитує дозвіл на доступ. Це може бути корисно для наочної демонстрації налаштувань смартфона або будь-якого документа без його пересилання співрозмовникам. Крім того, судячи з опублікованих зображень, користувачі зможуть зберігати демонстрацію екрана у форматі відеоролика.

Ще одна невелика зміна, за даними порталу WABetainfo, торкнеться призначеного для користувача інтерфейсу месенджера – він отримає злегка модифіковану панель навігації. Очікується, що для використання нових функцій знадобиться оновлення додатка до свіжої версії, проте дата її релізу розробниками поки не оголошена. Випробувати їх серед перших можуть користувачі, які зареєструвалися в програмі бета-тестування месенджера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.