Тепер без номера. WhatsApp запрацює по-новому з 1 червня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже з 1 червня 2023 року по всьому світу розпочнеться тестування нової функції у WhatsApp, доступ до якої всі користувачі отримають протягом літа. Йдеться про таке нововведення, яке дає змогу відмовитися від використання номера телефону для спілкування. Зараз усім і кожному, хто хоче спілкуватися з ким-небудь через це ПЗ, потрібно в обов’язковому порядку надавати свій номер телефону, бо тільки знаючи такий можна зв’язатися з ким-небудь якимось із доступних способів. Якщо не знати цей самий номер телефону, нічого подібного зробити не вдасться. Однак тепер усі користувачі зможуть створити собі індивідуальне ім’я користувача, використовуючи літери англійської мови. За рахунок цього, створивши собі нікнейм, за таким виявиться можливо зв’язатися з цією людиною.

Таким чином, відтепер користувачам WhatsApp не доведеться розкривати свій номер телефону, тому що для зв’язку з ким-небудь виявиться достатньо ввести лише його нікнейм. При цьому номер телефону розкривати в такому разі також не доведеться, тому таке нововведення безумовно приємно порадує безліч людей. Тепер користуватися найбільшим у світі месенджером усі й кожен, хто про це тільки забажає, зможуть, зокрема, і для спілкування з невідомими особами, наприклад, під час продажу якихось товарів або під час наміру отримати послугу. Нововведення має позитивно позначитися на популярності цього ПЗ, зробивши його ще більш відомим і затребуваним. Нова функція поки що не працює, але нею виявиться можливо скористатися вже з 1 червня 2023 року.

Нікнейм виявиться закріпленим за конкретним користувачем на весь період існування його облікового запису. Якщо обліковий запис буде видалено за рішенням самого користувача, через 10 днів після цієї події нікнейм звільниться, і інші користувачі зможуть його зайняти, якщо побажають піти на такий крок. Створити собі ім’я користувача всі охочі зможуть повною мірою безоплатно, а оформляти будь-яких платних підписок при цьому не доведеться. Користуватися таким нововведенням зможуть власники смартфонів, планшетів і комп’ютерів, оскільки ця функція підтримуватиметься у версії WhatsApp для пристроїв, що працюють на базі операційних систем Android, iOS, Windows, Mac і Linux. Усім користувачам, які користуються даним месенджером, безумовно, слід бути готовим до таких важливих змін, що надає можливість спілкуватися без використання номера телефону як сполучної ланки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.