ChatGPT став доступний для смартфонів Apple: офіційний додаток

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ChatGPT у всіх на слуху – і тепер він також доступний як офіційний додаток для iPhone. У США користувачі вже можуть завантажити сенсацію штучного інтелекту в App Store. У нас реліз також має відбутися найближчим часом.

Найближчими тижнями OpenAI – компанія, що стоїть за ChatGPT, – випустить додаток для iPhone у більшій кількості країн, ідеться в офіційному повідомленні в блозі. Хоча які саме регіони під цим маються на увазі, у статті не розкривається. Але ми могли б уявити, що Росія буде на черзі відразу після англомовних країн. Також планується найближчим часом випустити додаток для Android, якого поки що немає і в США.

Chat GPT: застосунок для iPhone з голосовою підтримкою

З опису в американському AppStore і повідомлення в блозі стає зрозуміло, що може запропонувати додаток ChatGPT для iPhone. Особливо втішна інтеграція Whisper, системи розпізнавання голосу OpenAI. А саме, це означає, що користувачі iPhone можуть за бажання розмовляти з ШІ, а не спілкуватися з ним у письмовій формі. Але будь-хто, хто хоче, може замість цього вводити підказки (команди).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, додаток синхронізує ваші запити на iPhone з іншими сумісними пристроями Apple. Таким чином, розмова, розпочата на iPhone, також доступна, наприклад, на підключеному iPad.

ChatGPT для iPhone безкоштовний і, мабуть, працює на всіх телефонах Apple, що підтримують iOS 16.1. Отже, вам не потрібен iPhone 14 або будь-який інший новітній пристрій. Тому що навіть смартфони, яким уже кілька років, такі як iPhone 8, все ще підтримують згадану версію мобільної операційної системи Apple.

Ось що дає ChatGPT Plus

Те, що ChatGPT доступний безкоштовно для iPhone, не означає, що в додатку немає покупок. За 19,99 доларів користувачі зі США можуть отримати резервну копію ChatGPT Plus. Преміум-версія пропонує ексклюзивний доступ до GPT-4, наступного етапу еволюції штучного інтелекту. Воно робить ChatGPT ще більш точним, безпечним і потужним.

Заборона на використання ChatGPT в Apple

Незважаючи на всю ейфорію, вам слід пам’ятати про конфіденційність. ChatGPT збереже ваші дані і, можливо, продовжить їх використовувати. Тож вам, безумовно, не слід ділитися конфіденційною інформацією з ШІ.

Apple теж це знає і заборонила своїм співробітникам використовувати чат-бота. Як повідомляє The Wall Street Journal, виробник iPhone хоче запобігти витоку конфіденційної інформації з його допомогою.

Однак це правило поширюється не тільки на ChatGPT, а й на інше стороннє програмне забезпечення для штучного інтелекту. Інші великі компанії вже вжили аналогічних заходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.