У WhatsApp з’явилася нова функція для захисту приватних чатів

Месенджер WhatsApp для iOS і Android отримав чергове оновлення, в якому було розширено можливості налаштування конфіденційності. Користувачам стало доступне блокування не тільки самого додатка, а й окремих чатів.

Функція під назвою Chat Lock дає змогу приховати будь-які чати (зокрема групові) з основного списку. Вони перемістяться в окрему папку, захищену за допомогою PIN-коду або біометрії. Повідомлення про повідомлення, отримані під час такого листування, відображатимуться без тексту для збереження конфіденційності.

Відповідний перемикач було додано в меню властивостей чату поруч із параметрами повідомлень, що зникають. Розробники зазначають, що найближчими місяцями мають намір поліпшити роботу Chat Lock, додавши можливість блокування чатів на інших пристроях, пов’язаних з акаунтом. Щоб переглянути заблоковані чати, достатньо зробити свайп донизу на головному екрані програми.

Нова функція поки активна не у всіх регіонах, але незабаром має стати загальнодоступною в міру розгортання оновленої версії мобільного клієнта WhatsApp.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.