Viber ввів платну підписку з помісячною тарифікацією. Що вона дає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Viber, наслідуючи приклад Telegram, вирішив зробити частину своїх послуг платними і ввів підписку Viber Plus, яка коштуватиме $1.99 на місяць.

Важливо зазначити, що підписка Viber Plus не є обов’язковою, а ті, хто не хоче за неї платити, зможуть продовжити користуватися всім функціоналом месенджера, який був у нього раніше.

Однак передплатники Plus-версії отримають деякі переваги, яких не буде у безкоштовних користувачів. Компанія заявляє, що передплатникам доступно таке:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Відсутність вбудованої реклами.
  • Доступ до преміум стікерів.
  • Жива технічна підтримка.
  • Можливість змінити іконку додатка.

Усі учасники клубу Viber Plus також отримають іконку біля профілю, що підтверджує їхній преміальний статус. Щоб активувати нову послугу потрібно натиснути “Ще” в правому верхньому кутку додатка, а потім вибрати функцію Viber Plus і ввести платіжні дані.

Спочатку ця послуга буде доступна в низці країн, серед яких Чорногорія, Чехія, Швейцарія, Кувейт і Австралія. У розробці вже перебуває додатковий функціонал для Viber Plus, який скоро буде представлений. Усі доступні наразі функції месенджера залишаться безкоштовними для звичайних користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.